ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning driven av Sveriges Släktforskarförbund
ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning

Choose language:
Anbytarforum

Innehållet i inläggen på Anbytarforum omfattas inte av utgivningsbeviset för rotter.se

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna användare har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Ralf Hultberg

Sidor: [1]
1
Skee / Äldre inlägg (arkiv) till 15 november, 2015
« skrivet: 2015-08-16, 20:00 »
Hej Kristina, ett varmt tack för ditt inlägg. Varför har jag inte sett att Erik Thorvald anger att han ska besöka sin bror Vilhelm? Svaret är att det inte står på den lista min dotter letade upp flera år innan hennes far förra året av en vän inspirerades att pröva vingarna. Jag trodde att den lista jag förfogade över innehöll all information som fanns att ge. Nu inser jag att den utgör en enklare variant, som Ancestry då lät även utomstående ta del av. Man lär så länge man lever - och glömmer lika fort.
 
Utöver detta är den information du lämnar om William Erickson mycket intressant. Vilhelm emigrerade 1905 till USA. Min hustru Else-Britt har av sin mamma Ida hört att Vilhelm brevväxlade med sin mor Amalia Bolette under ett antal år. Någon gång under 1930-talet upphör detta och Vilhelm är därefter försvunnen fram till 1959, då ett brev till Skee församling meddelar att han avlidit 24 oktober 1959 på Rockland State Hospital, NY, USA. Han ska då ha varit starkt dement. Hur når jag den adress du angett, alltså Rockland, Maine, City Directory, 1931? Jag googlade men fick inte upp den information du har och ingen sökväg att gå vidare.
 
Varmt tack; ha det bra
Ralf

2
Skee / Äldre inlägg (arkiv) till 16 augusti, 2015
« skrivet: 2015-01-28, 21:11 »
Söker föräldrarna till Anders Jacobsson f. 1762 gift med Anna Zachariasdotter 13 okt.1793
Boende bl,a på Mardalskasen, Anders avled 12 April 1807 på Tafsängen Skee  
(Inte att förväxla med Anders Jacobsson med fader Jacob Trulsson )

Sidor: [1]