ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning driven av Sveriges Släktforskarförbund
ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning

Choose language:
Anbytarforum

Innehållet i inläggen på Anbytarforum omfattas inte av utgivningsbeviset för rotter.se

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna användare har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Tina Jonsson

Sidor: [1]
1
Maxmo / Maksamaa / Maxmo / Maksamaa
« skrivet: 2000-01-15, 12:25 »
Hej
 
Jag söker Erik Ståhl från Kvimo by, Maxmo. Han var gift med Brita Johansdotter. Jag har inga födelseårtal på dem, men 18570721 fick de en dotter som hette Brita Maja Eriksdotter Ståhl.
MVH Malin

2
Kan någon hjälpa mig med uppgifter om Mirjam?s bakgrund? Född den 18/11 1904 i Själevad församling. Fadern hette Iwar Anton Bodin f.1877 Modern Anna (Teofilia?)Olsdotter f.1879 Jag saknar vidare uppgifter om föräldrarna.
 
Tacksam för svar.
 
Erling Bodin

3
Efterlysningar (stängd för nya rubriker) / Kruse, Mattias
« skrivet: 1999-06-17, 19:56 »
Jag söker upplysningar om Mattias Kruse, född 11 januari 1708 i Forsmark. Hans far hette också Mattias Kruse och förekommer som ögonvittne till ryssarnas härjningar 1719 i norra Uppland. Upplysningar om släkten Kruse och om möjligt Mattias Kruse den yngres hustru Catharinas ursprung är det jag letar efter i första hand.

4
Jag undrar om någon kan ge mig lite tips om Johan Roslander f.1685 i Roslagen på Forsmarksbrunn Han gifte sig 1719 i Nysätra Västerbotten med Anna Larsdotter Sik.Enligt vad jag hittat hittat så skulle hans far heta Per Jonsson Krus och hans mor Margareta Bonde har inga födelsedata på dessa inte hellre om dom också flyttade upp till Västerbotten.
I dödsbok står att segant Johan Roslander var hemmason i 15 år fick gå i skomakarlära på skomakeri i 3 år där efter soldat No 49 Bygdeå infanteri..
Tacksm för svar och var jag ska söka vidare.

Sidor: [1]