ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning driven av Sveriges Släktforskarförbund
ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning

Choose language:
Anbytarforum

Innehållet i inläggen på Anbytarforum omfattas inte av utgivningsbeviset för rotter.se

Är du intresserad av att bli Moderator?

Anbytarforum är ett populärt forum för den som är intresserad av släktforskning och närliggande ämnen. Varje dygn görs 50-60 inlägg i forumet av de drygt 30.000 kontoinnehavarna, men långt fler är dom som varje dag läser frågor och svar från andra. Diskussionerna pågår dygnet runt, årets alla dagar, vilket kräver en stor arbetsinsats för övervakning. Därför behöver Anbytarforum fler aktiva moderatorer. Det innebär att varje huvudrubrik, och ibland även underrubriker, kommer att få sin egen värd, en moderator.

Vad gör en moderator?

Moderators uppdrag blir daglig tillsyn av sin del av forumet samt att delta i diskussionerna om så behövs för att hjälpa användarna till rätta med goda råd. Moderatorerna får också behörighet för att flytta inlägg som hamnat fel och lägga upp nya underrubriker. Det kan också bli fråga om att radera inlägg som bryter mot ordningsreglerna.

Moderatorerna får en egen e-postadress och egen inloggning. Ett Moderatorforum har också skapats för samråd mellan moderatorerna och anbytarvärden. Där kan större förändringar och flyttningar diskuteras och nya idéer testas.

Vad krävs för att bli moderator?

Du som vill bli moderator måste vara en van användare av Anbytarforum. Det är bra om du har ett specialintresse eller särskild kännedom om den avdelning av Anbytarforum du vill ta hand om.

Hur blir jag moderator?

Kontrollera om ditt intresseområde är ledigt i listan på denna sida och skicka sedan ett mail till Anbytarvärden på anbytare@genealogi.se.

När du blivit godkänd som Moderator kommer du att få instruktioner, inloggningsuppgifter och e-postadress.

Välkommen som Moderator!
Anbytarvärden