ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning driven av Sveriges Släktforskarförbund
ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning

Choose language:
Anbytarforum

Innehållet i inläggen på Anbytarforum omfattas inte av utgivningsbeviset för rotter.se

Författare Ämne: Äldre inlägg (arkiv) till 2001-05-12  (läst 2064 gånger)

2001-09-25, 14:08
läst 2064 gånger

anders sjö

Ang: Källhänvisnigar.
 
I MinSläkt finns det fält som man inte kan koppla källhänvisning till tex yrke och titel. Skulle gärna vilja veta hur ni andra hanterar detta.  
 
En annan fråga som dyker upp är hur gör ni med en person som har haft flera titlar under sin livstid. Jag har personer som varit arbetskarl, hamnarbetare, lagerarbetare etc. Ett par titlar kan man ju klämma in under men det är ju även intressant NÄR han hade detta yrke. Skulle även här vara kul att få veta hur andra gör.
 
mvh Anders

2001-09-26, 00:30
Svar #1

Monica Johansson

Använd NOTERINGAR. Berätta där vad du funnit.(När yrkena ändrades... Som du sade som exempel ovan). Skriv klartext. Efter klartexten skall du skriva (kanske inom parentes) hur/varifrån/när du fick reda på vad du just berättade (det blir din källanvisning). Det är inte datorprogrammet MinSläkt som skall styra dina forskningsresultat. Det kan INGET datorprogram göra! De är till hjälp.
MVH
Monica

2001-09-26, 11:31
Svar #2

Utloggad Thomas Mårtensson

  • Anbytare **
  • Antal inlägg: 52
  • Senast inloggad: 2021-02-17, 13:21
    • Visa profil
    • www.karlsmyran.se
Hej Anders!
I MinSläkt finns det möjligheter att lägga till en händelse kallad annan personlig händelse Den fungerar utmärkt till det du beskriver. Du har möjlighet att ange typ av händelse och i ditt fall borde arbete e.d. fungera bra. Du kan även ange källa, plats och noteringar som till en vanlig händelse. Typen lagras sedan så att du kan använda den vid andra liknande tillfällen. Det senare är mycket bra för strukturen på databasen så att man undviker att få liknande uppgifter registrerade på olika ställen för olika personer.
MVH
Thomas

2001-10-09, 12:23
Svar #3

Utloggad Mikael Persson

  • Anbytare *****
  • Antal inlägg: 1357
  • Senast inloggad: 2022-01-17, 11:31
    • Visa profil
Hej!
Är det någon som känner till vilka 'underavdelningar' till källor (SOUR) Min Släkt godtar? Jag har frågat Henrik Dannberg, men han 1) har inte hunnit, 2) kan inte (?), eller 3) vill inte (jag klagade på att Min Släkt inte följer GEDCOM-standarden) svara.  
Henrik menar att man i 'Titeln' (TITL) till 'Källa' ska ange källan och alla detaljer om den. Eftersom detta skulle medföra något liknande detta:  
0 @S1@ SOUR
1 TITL Ö Göinge dombok, 8/1 1675, p 38
0 @S2@ SOUR
1 TITL Ö Göinge dombok, 8/1 1675, p 39
0 @S3@ SOUR
1 TITL Ö Göinge dombok, 8/1 1675, p 40
0 @S4@ SOUR
1 TITL Ö Göinge dombok, 8/1 1675, p 41
 
(hur länge vill ni jag ska fortsätta?)
 
så känner jag att jag inte kan acceptera detta. Det är illa redan om man skulle behöva lagra nya uppgifter på detta sätt, men vad händer om man försöker ladda in en GEDCOM-fil från ett annat program? Vilda protester!  
Den mest praktiska lösningen (som jag ser det; och den är inte särskilt praktisk!) vore att gå in i GEDCOM-filen och ändra för hand: Göra en ny uppsättning av källor, i princip lika många som man har hänvisningar. Lägga in den TITL som redan finns + alla detaljerna (hur lång får den vara?) med ledning av de olika hänvisningarna till den källan, ändra numren på SOUR (de kan ju inte ha samma nummer!) och säkerställa att alla hänvisningar sedan går till rätt käll-nummer!
Det kan vara lagom kul om man har några hundra eller några tusen källhänvisningar!
Någon som har en bra lösning? Eller: Någon som har en lösning som man till nöds skulle kunna acceptera?
 
Hälsningar
Mikael

2001-10-09, 15:17
Svar #4

Anders H Eriksson

Hej Mikael!
 
Jag förstår inte ditt problem. Jag har haft ett ständigt utbyte av Gedcom-filer med andra forskare som har andra program och aldrig har vare sig mitt MinSläkt  eller deras program protesterat. Källorna har kommit med precis som i orginalet.  
Förklara lite närmare vad som är problemet, och sen vill jag bara ta Henrik i försvar och säga att det antagligen är det första av dina alternativ som gäller.
 
Lycka Till

2001-10-09, 17:34
Svar #5

Utloggad Mikael Persson

  • Anbytare *****
  • Antal inlägg: 1357
  • Senast inloggad: 2022-01-17, 11:31
    • Visa profil
Hej Anders!
Problemet är i grund och botten att Min Släkt inte följer GEDCOM-standarden. När man då försöker importera en GEDCOM-fil som kommer från ett program som följer standarden, så går det inte alltid så bra. (Jag kan tänka mig att INGET program följer standarden fullt ut, men vissa saker tycker jag är ganska grundläggande.) Jag var i kontakt med Henrik för ganska länge sedan eftersom jag fick en mängd fel och varningar när jag importerade en fil. En stor mängd av dessa härrörde sig till att i filen fanns det med nycklar som heter SURN och GIVN, förutom den som heter NAME. (Dessa betyder SURName (=efternamn) och GIVeN name (=förnamn), respektive.) Jag fick då till svar att dessa nycklar inte ingår i GEDCOM 5.5-standarden. Detta är inte sant, vilket vem som helst kan kolla i dokumentet som specificerar denna standard.
 
I det specifika fallet med källor vill jag kunna göra följande:
Ange namnet på källan (t.ex. dombok, födelsebok, kommunionlängd).
Ange datum och/eller sidnummer där uppgiften förekommer.
(Ange var källan finns.)
(Citera (en del av) texten.)
Enligt Henrik kan man bara ge namn på källan (nyckel TITL). Om man alltså inte vill nöja sig med att bara ange t.ex. Ö Göinge dombok som källa, utan vill specificera lite mer så att också andra ska kunna hitta uppgiften utan att behöva läsa igenom 10000-tals sidor med domboksprotokoll, så måste man ange även övriga uppgifter och detaljer i namnet på källan. Detta namn blir då 1) tämligen otympligt, 2) i och med att nästan varje hänvisning till Ö Göinge dombok är unik och jag inte kan ha flera olika namn på en och samma källa så blir det en stor mängd 'olika' källor. (Det är ju egentligen bara en källa - Ö Göinge dombok - men lösningen i Min Släkt gör att de olika hänvisningarna behandlas som unika källor.)  
Jag har alltså inga problem med att få med källorna (jo, lite problem, eftersom inte heller det program jag använt hittills följer standarden! - men det kan jag lösa med ett litet program som ändrar GEDCOM-filen), men jag vill alltså även ha med detaljerna som visar VAR i källan uppgifterna står. Och detta utan att skriva dessa detaljer som en del av källans namn.
Jag hoppas också att det är det första alternativet som gäller. Han svarade dock på min första fråga efter exakt en kvart, men min följdfråga - något bitskare, det är sant - från den 5/10, kl 17:35, har ännu inte belönats med något svar.
 
Hälsningar
Mikael
 
PS. För den händelse någon tror att Henrik inte skrivit det jag anför ovan så följer här ett direktcitat från hans svar:
 
2) MinSläkt stöder inte PAGE i en referens till en källa. Enda sättet att få med sidhänvisningen är att infoga den i källans titel:
 
    2 SOUR @S13@
    ...
    ...
    0 @13@ SOUR
    1 TITL .... , sida: 30 jul 1674
 
Hälsningar
Henrik Dannberg

2001-10-09, 17:53
Svar #6

Ove Tegnér (Ove)

Hej Mikael
 
Jag förstår precis vad du är ute efter. MinSläkt klarar inte att registrera eller importera undernivåer/citat till källan, punkt slut. Henrik Dannberg har hittills inte varit intresserad av att jobba med det heller.
Du kanske kan göra som jag har gjort hittills, skriva sidhänvisningen till dina källexempel ovan i noteringarna för händelsen ?
 
Lite fundersam är jag dock när du skriver att du skall upprepa förfarandet ? Din källa ovan, Ö Göinge dombok, 8/1 1675, har du ju tillgänglig via droplisten varje gång du vill ha den på någon händelse. Du sitter väl inte och skriver gedcomfiler manuellt ? Kanske vill du importera en gedcomfil som inte MinSläkt gillar ? Vilket program använder du ? Jag har sysslat en hel del med sådant här så kom igen med all info du har.
 
T.ex. är det fortfarande buggar i Disgen 8 som gör att man inte får in källorna (och inte missa andra notiser) från MinSläkt om man skulle vilja konvertera till Disgen. I Disgen har du annars, numera, undernivåer och en massa godis för källangivelse.
 
Det är synd att inte MinSläkt kan hantera undernivån 3 PAGE t.ex och dessutom exportera gedcom med pekare till källan som då anges i slutet av gedcomfilen. Gedcomfilerna blir ju också mindre då.
 
För övrigt är programmet MinSläkt mycket bra och  man har full kontroll på sin databas som ju är väldigt transparent med katalogfönstret till vänster mm. Jag har varit med och betatestat programmet av och till sedan version 0.6a och gillar det verkligen. Enda smolket är källorna just nu enligt min åsikt.
 
mvh // Ove

2001-10-09, 18:14
Svar #7

Utloggad Mikael Persson

  • Anbytare *****
  • Antal inlägg: 1357
  • Senast inloggad: 2022-01-17, 11:31
    • Visa profil
Hej Ove!
Med upprepa (eller rättare sagt 'fortsätta') så menade jag just: 'Hur många exempel vill ni se?', främst för att visa hur tjatigt det blir. Och ja, jag kan ju lägga in detaljerna till källan ibland noterna, men det är ju en lite ful lösning. Då ligger ju dessa detaljer parallellt med källan och inte som en undernivå, eller specificering till källan.  
Och nej, jag skriver inte GEDCOM-filer manuellt! Det var ett exempel på hur den delen skulle se ut med Henriks lösning.
Programmet jag använder heter Family Origins 5 och jag har också mina data inlagda i PAF 5.1. Det förstnämnda är på engelska så jag blev glad när jag såg ett vid första påseende bra program på svenska. PAF finns ju också på svenska så jag kanske nöjer mig med att använda det.
Men jag gillar generellt sett Min Släkt, så jag ser gärna att det blir bättre.
 
Hälsningar
Mikael

2001-10-09, 19:25
Svar #8

Ove Tegnér (Ove)

Mikael
 
Du kan med en editor göra search & replace på gedcomtaggen 3 PAGE och ändra den till 2 NOTE om du vill importera till MinSläkt. Du får då med sidhänvisningen från dina Family Origin källor på noteringarna i MinSläkt.
 
Ja, det är en ful lösning, jag håller med dig. Programmet är så bra för övrigt att det hade vunnit över ännu fler själar från Disgen om detta med källhänvisningarna hade haft mer möjligheter.
 
MinSläkt vänder sig också till folk som inte vill ha för mycket finesser och inställningar och det lyckas det ju med. Programmet är ju föredömligt enkelt, snabbjobbat och har snygga rapporter.
 
Henrik Dannberg lägger ju in de finesser han själv vill i sitt program och att använda en för pådrivande ton vinner man ingenting på som du fått erfara. Varför skulle vi inte tro på vad du citerar om Henrik ?
 
Som du gått på nu borde du antagligen kontakta honom och tala om att du citerar och kritiserar honom här, så han har en chans att försvara sig, eller hur ?
 
mvh // Ove

2001-10-10, 09:55
Svar #9

Utloggad Mikael Persson

  • Anbytare *****
  • Antal inlägg: 1357
  • Senast inloggad: 2022-01-17, 11:31
    • Visa profil
Hej Ove!
Som svar på första frågan, så har jag väl inte någon direkt orsak att misstänka det, utan det var bara fråga om att 'stämma i bäcken'.
Som svar på andra frågan säger jag 'OK. Fixat'.
(Jag förstår inte riktigt vad du menar med 'gått på'. Jag tycker att det jag presenterat har varit en ganska rak redovisning av hur det ligger till.)
 
Hälsningar
Mikael

2001-10-10, 14:01
Svar #10

Utloggad Mikael Persson

  • Anbytare *****
  • Antal inlägg: 1357
  • Senast inloggad: 2022-01-17, 11:31
    • Visa profil
Jag har nu varit i kontakt med Henrik Dannberg och fått lite mer ingående förklaringar till de val han har gjort i fråga om vilka detaljer han vill ha med, så jag förstår honom bättre. Jag håller inte med om alla bedömningar han har gjort, men så går det förmodligen heller inte att få alla nöjda alltid.
 
Hälsningar
Mikael

2001-10-17, 10:32
Svar #11

thomas

Efter att ha läst igenom diskussionen ovan var jag först lite tveksam till Min Släkt, men efter att ändå ha laddat ner programmet måste jag konstatera att programmet är ju väldigt bra. VÄLDIGT bra till och med.
 
Jag har länge förvånats över avsaknaden av bra släktforskningsprogram på marknaden. Oavsett hur mycket Holger eller DISgen följer GEDCOM kan man inte med bästa vilja säga att dessa program är verkligen är bra.  
 
Jag tror nog att jag har hittat rätt släktforskningsprogram till slut.

2001-10-17, 21:32
Svar #12

Leif Persson

Jag håller fullständigt med, Thomas. Min Släkt är ett mycket bra program, som är enkelt att förstå, trots ovanstående inlägg. Jag tycker att Henrik Danneberg gör ett bra jobb med programmet och lyssnar på sina användare.  Har också rekommenderat det till bekanta som säger sig vara väldigt nöjda. En uppstickare att räkna med, till de stora DisGen och Holger.
 
Nöjd kund

2001-10-18, 19:04
Svar #13

Ove Tegnér (Ove)

Hej Leif och Thomas  
 
Om ni läser de senaste ovanstående inläggen och studerar vad detta med undernivåer till gedcomtaggar för källhänvisningar innebär, så förstår ni att det är en detalj för den lite mer avancerade användaren.  
 
Vad jag och en del andra önskar är att få en vassare funktion här. Det är faktiskt bara det som saknas för att göra MinSläkt till världens bästa släktregistreringsprogram ! Ja, världens bästa. Jag har testat åtskilliga utländska program men inget som sammantaget är så bra som MinSläkt som dessutom funkar för svenska förhållanden. Att Disgens nya 8:a lockar mig är mest för de nya spännande kartfunktionerna.  
 
Att jag kritiserar en detalj behöver ju inte betyda att programmet är dåligt för det (kanske var Mikael mer kritisk än mig ?). I alla fall, ingenting är så bra att det inte kan bli bättre, eller hur ?  
 
Henrik Dannberg är inte bara en mycket duktig programmerare, han har också blick för det estetiska. Programmet blir inte plottrigt och svulstigt med för mycket inställningar att trassla in sig i. Motorn sitter under huven, inte påtejpad utanpå för att skryta. Han är dessutom trevlig och mycket mån om sina kunder via en fantastisk support.  
 
MinSläkt är definitivt att räkna med och har redan nu slagit igenom och är här för att stanna.
 
mvh // Ove

2001-10-18, 21:49
Svar #14

Leif Persson

Hej Ove och ni andra! Det var egentligen inte min mening att kritisera inläggen, och jag får be om ursäkt att det togs så. Visst förstår jag att det finns mer avancerade användare än jag och att de har synpunkter och önskemål. Men jag ville ändå bara säga att det är ett himla bra program i mitt tycke. Möjligen kan de ovanstående inläggen som menas, krångla till intrycket av programmet, vilket höll på att hända med Tomas. Tur att han tog sitt förnuft till fånga och ändrade sig!
Hälsningar Leif P.

2001-10-19, 11:03
Svar #15

thomas

Jag får väl hålla med Leif här och konstatera samma sak.  
Absolut finns det saker jag saknar i MinSläkt också, bland annat ett mer extensivt sätt hålla koll på alla gamla handlingar man samlar på sig. Personligen skulle jag vilja ha möjligheten att själv mata mina funna handlingar i programmet och hantera och organisera dessa på samma sätt som man gör med personerna.
 
Men jag är samtidigt medveten om att önskemål som skulle vara oerhört viktiga för en person (mig) troligen är relativt obsoleta för andra.
 
Nu tror ju jag att det är just den diskussion som förs exempelvis här som får programmet att bli bättre. Även om jag inte har sett något inlägg av Henrik Dannberg här så är jag övertygad om att han läser det vi skriver ;-)

2001-10-19, 13:22
Svar #16

Ove Tegnér (Ove)

MinSläkts hemsida på sajten dannbergsdata har en gästbok som är mycket aktiv.
 
Där finns förslag till förbättringar, frågor och svar. Henrik svarar ofta själv och kommenterar förslag osv.
 
mvh// Ove

2001-11-21, 20:44
Svar #17

therese carlsson

Hejsan!
 
Det är så att jag har upptäckt i min egen släkt att längre bak i släkten, så gifte det sig två kusiner. Det jag undrar hur gör man för att få ihop det?. Måste man skriva personerna två gånger eller?
 
Therese

2001-11-21, 21:20
Svar #18

Utloggad Mona Andersson

  • Anbytare **
  • Antal inlägg: 32
  • Senast inloggad: 2012-04-14, 12:01
    • Visa profil
Therese, du kan ju genom att dubbelklicka på en person välja att scrolla fram far resp mor till denne. Alltså behöver du bara lägga in personerna (föräldrarna) en gång
 
Lycka Till

2001-11-21, 21:34
Svar #19

anders sjö

Hej Therese. 
 
Du behöver inte skriva in dem två gånger, det fixar programmet. Tänk på andra hållet: Du har EN familj där två barnbarn gifter sig, Knappar du bara in dessa rätt så kommer du att se samma personer på två ställe om du ritar upp en antavla. Dessutom så markeras båda när klickar bara på den ena (det är ju samma person).
 


 
 
/Anders

2001-11-21, 21:38
Svar #20

anders sjö

Man kan naturligtvis också göra som Mona skriver. (tänk att det alltid är någon som är snabbare på att svara )
/Anders igen

2001-11-22, 08:08
Svar #21

Mats Palmér

Exportera ett urval.
Hur gör jag om jag vill skicka ett sökurval till
någon annan person.
Jag skulle vilja skapa en GEDCOM-fil av mitt sökresultat. Eller spara urvalet som en fil (då kan jag sedan skapa min GEDCOM-fil).
Det borde väl gå i Min Släkt.

2001-11-22, 14:13
Svar #22

Utloggad Magnus Påhlsson

  • Anbytare ****
  • Antal inlägg: 810
  • Senast inloggad: 2024-01-03, 11:47
    • Visa profil
Hej Mats
 
Själv hittade jag ingen annan lösning, på samma problem, än att göra sökningen, gå in bland rapporter, och under Katalog, markera urval som senaste sökresultat. Då kan man få via word få ett rtf dokument, som man kan skicka.
Om det inte är för många namn i sökningen (Personlig fråga), så kan man exportera personerna en och en, och då med val av anfäder eller ättlingar, till en ny databas. Där man samlar ihop resultatet från sökningen. Sen kan man ju alltid exportera hela resultatet i en enda GedCom fil.
Kanske något för Daneberg att undersöka om det går att göra enklare?
 
Med vänliga hälsningar
Magnus Påhlsson

2001-11-22, 14:16
Svar #23

Utloggad Magnus Påhlsson

  • Anbytare ****
  • Antal inlägg: 810
  • Senast inloggad: 2024-01-03, 11:47
    • Visa profil
Rättelse
Henrik Dannberg heter han inget annat.
Ursäkta
Magnus

2001-11-23, 18:01
Svar #24

Ove Tegnér (Ove)

Mats !
 
Att exportera ett sökt urval innebär att du antagligen får personer som kanske inte direkt är länkade eller släkt med varandra.
En sådan gedcomexport är inte möjlig nu och är ju inte så relevant om personerna inte hänger ihop ? Då får man ju en massa lösa ickerelaterade personer i arkivet vid import.
 
Fast vid närmare eftertanke kanske det finns fog för en sådan funktion... Man kan ju sedan ev. länka ihop dem med eget material. Risken är dock att man får ett ostädat arkiv om man inte är van vid importer/exporter.
 
mvh // Ove

2001-12-05, 18:50
Svar #25

Karl-Henrik Ryden

Tänkte bara tipsa om att jag hittade nya Min Släkt 3.0 på dannbergsdatas hemsida.

2001-12-05, 20:08
Svar #26

Utloggad Ann Anderson

  • Anbytare *
  • Antal inlägg: 2
  • Senast inloggad: 2012-02-26, 18:54
    • Visa profil
Jag vet inte om detta är rätt forum att komma med kritik av MinSläkt men jag gör ett försök. Jag hämtade hem den nya versionen (3.0) av min släkt för att se om det var värt att betala ytterligare 100 kr för den. Jag har hittills varit en mycket nöjd användare av programmet och jag skulle inte ha tvekat att betala för en uppdatering i paritet med tidigare (gratis) uppdateringar.
Tyvärr så gillade jag inte alls det jag såg;
Exporten till HTML är väl en av de stora nyheterna i programmet och hur jag än valde att ställa in färger och fonter så kvarstår faktum att denna version 3.0 gör ett avsevärt sämmre jobb och 'fulare' layout än alla tidigare versioner (åtminstone sedan 1998).
Eftersom jag har en hemsida där jag presenterar mina forskningsresultat så är jag mycket mån om att det ska se 'bra' ut och vara enkelt att hitta i och förstå upplägget. Tyvärr så har den gode Henrik misslyckats här.
 
Nytt är också att man kan lägga in noteringar om platser. Bra! Men dessa noteringar kan man bara se om man öppnar rapporten över platser dvs nada vid HTML-kopiering. Dåligt!
 
En kalender och en räknemaskin är också nytt i denna version, roligt men det är inga funktioner jag direkt saknat i tidigare versioner.
 
EN JÄTTEBRA sak är i alla fall den nya funktionen att leta efter dubletter, den har jag saknat länge! Men eftersom det inte finns någon möjlighet att 'merga' dvs slå samma dubletterna så kan jag ju lika gärna bara ha en demoversion av programmet för att kontrollera ev dubletter. Snålt kanske vissa tycker, ja så är det kanske men jag blev så otroligt besviken på HTML-layouten att jag (hur trevlig och just Henrik Dannberg än är) inte längre är intresserad av MinSläkt som program.  
I rättvisans namn ska sägas att det i mitt tycke inte finns något annat program som slår tidigare versioner av MinSläkt så jag fortsätter med version 2.4 så länge jag har en hemsida eller så länge denna hemska layout finns.
 
Mitt råd är betala INTE för en uppdatering!
 
Om jag har missat något i den nya versionen eller varit orättvis i min kritik så lämna gärna ett meddelande nedan.
 
Mvh Ann

2001-12-05, 21:45
Svar #27

Hasse Wester

Vill bara tacka Henrik Dannberg för ännu ett utmärkt jobb för oss som vill ha ordning i släktprogrammet och kritiken mot HTMLlayouten förstår jag inte alls. Ser renare och snyggare ut nu och flera möjligheter att själv bygga layouten.  
 
Ännu en gång - snyggt jobbat Henrik, betalar mer än gärna uppdateringen.

2001-12-05, 22:08
Svar #28

Utloggad Ann Anderson

  • Anbytare *
  • Antal inlägg: 2
  • Senast inloggad: 2012-02-26, 18:54
    • Visa profil
Jo det finns fler färger att välja på men för oss som redan förstått hur man ändrar färger och lägger till länkar (vilket för övrigt illustreras bra på följande hemsida: http://www.genealogi.se/blekinge/eyvinds/index.htm dock inte min egen)så finns ju inget nytt att hämta i den nya versionen. Antavlorna ser ju nu rent gräsliga ut och hur någon (oftast 60+) ska begripa hur man navigerar smidigt bland de sidor som exporteras övergår mitt förstånd.  
Jag vill inte på något sätt racka ner på Henriks arbete men i bland så gör man ändringar som inte uppskattas (ens av en själv till slut) och då måste man ta det.
Jag hoppas att Henrik läser detta och själv tänker efter så blir det nog fortsättningsvis lika bra och kanske till och med bättre än det hittills varit. En kombination av den gamla layouten och de nya möjlöigheterna till editering av färger ser jag som optimalt, men tills vidare så måste jag fortsatt rekommendera att man använder sig av version 2.4 an MinSläkt i alla fall om man vill ha egna hemsidor med sin forskning i annat fall så spelar det ju ingen roll.
 
Mvh Ann

2001-12-05, 22:27
Svar #29

Utloggad Tage Kjellner

  • Anbytare **
  • Antal inlägg: 43
  • Senast inloggad: 2007-08-21, 10:12
    • Visa profil
Hej Ann!
Jag tycker Du är färdig med din fördömande av programmet väldigt snabbt. Du skriver att Du inte vill racka ner på Henriks arbete men  det är ju faktiskt det Du gör.
Den här hundralappen som programmet kostar är ju faktiskt betalning för alla uppraderingarna sedan ver 1,0.  
Jag har idag betalat mina 100:- och tycker priset är rimligt.
Om Du inte gillar programmet är det ju faktiskt fritt att välja något annat program.
 
Tack till Henrik och lycka till med det forsatta utvecklingsarbetet av programmet!
Mvh
Tage

Innehållet i inläggen på Anbytarforum omfattas inte av utgivningsbeviset för rotter.se


Annonser




Marknaden

elgenstierna utan-bakgrund 270pxKöp och Sälj

Här kan du köpa eller sälja vidare böcker och andra produkter som är släktforskaren till hjälp.

Se de senast inlagda annonserna