Forum > Anbytarvärden meddelar

Anbytarvärden meddelar

(1/8) > >>

Daniel Berglund:
Driftstoppen, alltså de tre vi haft i september, beror på ett fel som hittills ingen begriper. Det är inte så lätt att upprepa heller, alltså är det svårt att hitta.
 
Minnet tar slut i datorn hursomhelst, och ibland löser sig detta av sig självt då en städprocess lyckas städa bort minnesätarna, men ibland lyckas inte detta - förmodligen därför att städprocessen själv inte kan köra - och då krävs omstart av datorn, vilket görs av Ålcoms personal, men de måste först få reda på att det är något fel.

Daniel Berglund:
Driftstoppen (se tidigare inlägg) är fortfarande ett olöst mysterium, men numera finns det i alla fall ett övervakningsprogram som upptäcker situationen och stänger butiken i tre minuter. Det har hjälpt under hösten, men ibland blir det alltså kortare stopp, som t ex alldeles nyss, om någon märkte det.

Anna-Lena Hultman:
Nu inför vi Moderatorer för de olika ämnena i Anbytarforum. Läs mer under länken Moderatorer i vänstermenyn.

Anna-Lena Hultman:
Vi söker fler moderatorer för fortsatt städning i Anbytarforum. Övriga ämnen, Kända personers anor och Särskilda forskningsområden är särskilt angelägna avdelningar just nu.
Hör av dig om du har frågor, så berättar jag mer om vad jobbet innebär.

Anna-Lena Hultman:
Vårstädning i Anbytarforum pågår.  
Nu är våra moderatorer igång med att organisera upp en del spretiga diskussioner på Anbytarforum. Arbetet syftar till att det skall bli lättar att hitta bland de 850.759 inläggen. Inga inlägg kommer att raderas och vägvisare läggs in när något flyttas till annan plats. Ber om överseende om det verkar rörigt några veckor framöver.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion