ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning driven av Sveriges Släktforskarförbund
ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning

Choose language:
Anbytarforum

Innehållet i inläggen på Anbytarforum omfattas inte av utgivningsbeviset för rotter.se

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna användare har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Christer Renhorn Foghagen

Sidor: [1]
1
Allmänt / SV: Långarydssläkten
« skrivet: 2020-08-22, 19:11 »
Mitt tidigare inlägg är inaktuellt. Jag har fått svar på min fråga.
Mvh
Christer Foghagen

2
Allmänt / Långarydssläkten
« skrivet: 2020-08-21, 12:09 »
Hej, jag tillhör Våthultsstammen men mina föräldrar har troligtvis tappat bort information om hur. Jag vet att mina föräldrar, som bor i Rockneby, finns under Foghagen på sidan V 2642. Om någon har tillgång till band 5 av släktbokverket så tar jag gärna emot information om hur Foghagen är relaterad till Våthultsstammen i Långarydssläkten.
Bästa hälsningar
Christer Foghagen,
Ålem Mönsterås kommun
Kalmar län. 

3
Teslow / Tehslo / SV: Teslow / Tehslo
« skrivet: 2019-08-03, 11:11 »
Kan Göran vara släkt med min anmoder,  Maria Tetzlas/Tetzlow/Tesslow? Hon hon var gift med rustmästaren och löjtnanten, Udde Larsson Grijs. Maria dog 1674-06-04 i Hallingeberg, Kalmar län.
Mvh
Christer

4
Sam, såg dessutom att Ingerid Andersdotter borde vara född i Bjurtjärn i april 1742. Om jag har rätt familj. Arkiv Digital, Bjurtjärn C:2 bild 156 / sid 303.

5
Hej Sam, ett sent inlägg i diskussionen men samtidigt en bekräftelse på att du har hittat rätt familj. Johanna Fisher står noterad som svärmor till Olof Ersson vid Degerfors bruk. Olof med hustru Ingerid samt barnen och längst ner står svärmor Johanna Fisher. Arkiv Digital, Karlskoga AI:2 bild 261/sid 253. Olof E Lundahl och Ingerid Andersdotter är min fm mf fm föräldrar.
MVHChrister FoghagenÅlem

6
Milton / Milton
« skrivet: 2013-11-21, 15:32 »
Hej Gunnel, Jag är släkt med Anna Helena Milton och Hans Olof Johannes Renhorn genom deras Son Carl Johan Renhorn (min farmors morfar). Milton är ett soldatnamn som följde roten (om jag har förstått det rätt). Anna Helenas far var soldaten Gustav Jonasson Milton (född i Mjärdvik, Yxnerum (E) 1779). Är du också släkt med Anna Helena och Hans Olof Johannes? Om så är fallet har jag en god dokumentation på deras anfäder och anmödrar (tillbaka till ca 1500-talet i Norrland med koppling till bl.a. Bureätten).  
 
Med vänlig hälsning,
 
Christer Foghagen
Ålem

Sidor: [1]