ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning driven av Sveriges Släktforskarförbund
ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning

Choose language:
Anbytarforum

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna användare har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Anita Sundin

Sidor: [1]
1
Anbytarforums funktioner / SV: Torkelsgården
« skrivet: 2020-09-21, 14:23 »
Tusen tack, Jörgen för upplysningarna du gett mig. Jag har för närvarande inget abonnemang hos Myharitage, Arkiv digital eller liknande. Då får man ta hjälp av andra. En del har jag hittat i Riksarkivet men det var svårt att hitta uppgifter om de som fötts och bott i Torkelgården, Horn. Jag är tacksam för den hjälp du gett mig.
Mvh Anita

2
Anbytarforums funktioner / SV: Torkelsgården
« skrivet: 2020-09-20, 14:40 »
Tusen tack för upplysningarna!! Jag tror ändå att det är den senare Petter Jakobsson som är rätt. Tyvärr har jag inget abonnemang i Arkiv Digital eller något annat sökforum så jag får se vad jag hittar i Riksarkivet. Gulligt av dig att offra av din tid på mina funderingar. Än en gång TACK!

3
Anbytarforums funktioner / SV: Torkelsgården
« skrivet: 2020-09-20, 12:54 »
Hej!
Jag tror att han var född 1812. Det datum jag har är 17 juli men vet inte om det stämmer. Han avled enligt mina uppgifter 17 December 1885 i Horns församling.

4
Anbytarforums funktioner / Torkelsgården
« skrivet: 2020-09-20, 12:11 »
Hej! Jag söker uppgifter om min farfars farfar Petter (Peter) Jakobsson. Enligt de uppgifter jag har var han född på Torkelsgården, Värings församling. Jag vill gärna hans föräldrars namn och födelseuppgifter. Petter var gift med Maja Kajsa Andersdotter. Hon var  född 1840 i Odensåker i Skarabors län enligt de uppgifter jag har. Hoppas att det finns någon som vet mer än mig.
Mvh Anita Sundin i Värmland

Sidor: [1]