ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning driven av Sveriges Släktforskarförbund
ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning

Choose language:
Anbytarforum

Innehållet i inläggen på Anbytarforum omfattas inte av utgivningsbeviset för rotter.se

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna användare har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Inger Rudberg

Sidor: [1]
1
Strömsten / Äldre inlägg (arkiv) till 15 februari, 2004
« skrivet: 2003-02-20, 22:19 »
Hej!
Har hittat en Helena Kristina Strömsten f ca 1738 i Västbo hd, hon var gift med en Gabriel Seth, men detta är tyvärr allt jag vet om henne. Finns det någon som vet vem hennes föräldrar var eller något annat om henne?
MVH  
Nina

2
Gustaf Adersson g i Göteborg Gamlestaden 1815
död i Fjällbacka 1900 hade en svärmor, Ulrika Ebbens (1790-1854)fr Göteborg.
Vad hette hennes man och dottern g m Andersson,som tillverkade  ansjovis i Fjällbacka
Är namnet holländska eller norska?

3
Släktforskar om soldatsläkten Unger i Gestad, är det två olika soldatsläkter eller är alla Unger släkt? Har nämligen hört talas om att Släkten Unger härstammar från tyskland och är en adlig härkommst.
 
Undrar även vilka av släkten Unger som Emigrerade till Amerika?  Är det någon som vet var de bor,barn i sin tur och nuvarande bostadsort i Amerika? År det någon som vet vilka som lever och vilka som är avlidna?
 
Med vänlig hälsning
Barbro Karlsson

4
Kville / Äldre inlägg (arkiv) till 29 mars, 2009
« skrivet: 2008-01-14, 18:51 »
Anna-Carin, någon bouppteckning efter en hustru till Johannes Hansson i Rörvik, Kville, kan jag inte hitta i bouppteckningsregistret för Tanums, Bullarens m.fl. häradsrätter. Men det går säkert att hitta denna hustrus namn i alla fall. Det finns en bouppteckning efter Johannes Hansson, Norr Svandal, Tanum, med beteckningen 1800:121. Tidigare hustrur brukar vara nämnda i en bouppteckning, särskilt om det finns arvingar efter dessa tidigare giften. Och det gör det ju i detta fall.

Sidor: [1]