ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning driven av Sveriges Släktforskarförbund
ssf logo blue Rötter - din källa för släktforskning

Choose language:
Anbytarforum

Innehållet i inläggen på Anbytarforum omfattas inte av utgivningsbeviset för rotter.se

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna användare har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Anki Nordin

Sidor: [1]
1
Foto- och skanningsteknik / Alltiett-Maskin
« skrivet: 2004-02-22, 22:04 »
Hej! Jag har tänkt att köpa en kombinerad skrivare,scanner och kopiator i prisklasser runt 2000 - 3000 kr. Men eftersom jag absolut inte kan någotting om prestanda och utskriftskvalit? behöver jag hjälp. Vad finns det som är bra? Någon har rekommenderad HP-produkterna,eftersom den personen kan hjälpa mig om det bli problem. En affär jag var inne i rekommenderade stark Epson RX500. Det jag läst om den låter ju bra, men det gör det även om de många HP-modeller det verkar finnas. Snälla någon , hjälp mig!
 
MVH
Gerd

2
Anjou / Äldre inlägg (arkiv) till 21 september, 2013
« skrivet: 2005-01-16, 21:11 »
Jag söker förfäderna till Margareta Abrahamsdotter Anjou f. 1717 i Roslags-Bro. Pappan är väl Abraham Anjou d. 1747 i Roslags-Bro, mamman är Margareta Johansdotter Holm, d. 1766 i Roslags-Bro. Men så kommer vi till pappan till Abraham Anjou, jag har sett tre olika pappor, Arvid Anjou f. 1640 i Gusum, Östergötland och död i Ringarum, Östergötland, Jakob Anjou d. 1692 i Film, Uppsala län och Johan Konstatin Anjou, vem är pappan? Alla tre Abraham är gifta med Margareta Johansdotter Holm och har dottern Margareta f. 1717.
 
Kan någon hjälpa mig reda ut detta?
 
Tack på förhand!
Helena

Sidor: [1]