NULL Skriv ut sidan - Äldre inlägg (arkiv) till 21 juni, 2011

Anbytarforum

Titel: Äldre inlägg (arkiv) till 21 juni, 2011
Skrivet av: Ann-Louise Paulsson skrivet 2011-04-12, 15:51
Hej Annika,
 
Om du väljer att köpa ett Sverige-abonnemang hos Ancestry får du tillgång till det material som idag finns hos Genline, dvs de historiska kyrkböckerna för hela Sverige inklusive SCB-materialet för födda, vigda och döda till och med 1937. Du får även tillgång till emigrationsuppgifter från Emigranten Populär och passagerarlistor från Göteborg, födelseuppgifter från Sveriges dödbok 1947-2006 samt Kugelbergs tidningsurklipp med mera. Med ett Sverige-abonnemang får du även begränsad tillgång till övriga databaser hos Ancestry vilket innebär att du kan hitta information om personer som angett att de är födda i Sverige. De databaserna inkluderar bland annat amerikanska folkräkningar, uppgifter om immigration och militärtjänstgöring.  
 
Med ett World Deluxe-abonnemang hos Ancestry får du obegränsad tillgång till all information i samtliga databaser hos Ancestry. Som medlem i en förening ansluten till Sveriges Släktforskarförbund får du 25 % rabatt om du köper ett World Deluxe årsabonnemang.  
 
På Ancestry.se kan du även bygga släktträd och via de skakande löven i släktträden hitta nya uppgifter om dina förfäder och släktingar samt få kontakt med andra medlemmar hos Ancestry som forskar om samma personer som du. Du kan även e-posta sidor från till exempel kyrkböckerna, spara bilder ur kyrkböckerna till hårddisken, söka på platsnamn (by, gård och torp) i drygt hälften av husförhören samt söka på GID-nummer.  
 
Mvh,
Ann-Louise Paulsson
Ancestry.se