NULL Skriv ut sidan - JBGF - databassökning

Anbytarforum

Titel: JBGF - databassökning
Skrivet av: Eva Dahlberg skrivet 2009-10-14, 22:49
Nej, inte enbart, ni kan även läsa en förklaring i Släkthistoriskt forum som kom idag (för övrigt kostar cd:n 300 kr för medlemmarna i föreningen, medlenskap 160 kr och det får man förhoppningsvis något för också!). Jag tycker inte ni behöver misstänkliggöra en ideell förenings motiv.
 
Vi har jobbat väldigt mycket med att rätta upp materialet i databasen de senaste två åren och kan inte i dagsläget upprätthålla det både i Internetversion och cd-version och väljer då att ta bort Internetversionen från nätet (framöver även de sidor som nu går att nå bakvägen).  
 
Vi har sedan 2007 haft en bättre version än på nätet och får ändå fortfarande fel påpekade för oss, fast det funnits en bättre version att tillgå från föreningen. Så då satsar vi för överskådlig framtid i stället på en enda databas, den nya från augusti 2009, som är mer korrekt än både nätversionen (uppdaterad senast 2004/2005) och den förra cd:n - men givetivs inte fullkomlig... Vi har helt enkelt i föreningen inte resurserna att även hålla internetsidan a jour.
 
För övrigt så innehåller cd:n både fler år och fler församlingar, förutom mängder med rättelser.
 
Hälsningar,
Eva Dahlberg
för Jönköpingsbygdens Genealogiska förening