NULL Skriv ut sidan - Äldre inlägg (arkiv) till 2008-09-09

Anbytarforum

Titel: Äldre inlägg (arkiv) till 2008-09-09
Skrivet av: Anna-Lena Hultman skrivet 2008-01-15, 22:38
Föreningsmedlem?  
Den uppmärksamme har säkert noterat att en del av skribenterna i Anbytarforum nu har beteckningen Föreningsmedlem istället för Registrerad användare. Inför öppnandet av Förbundsforum - ett debattforum tillhörande Anbytarforum, öppet endast för medlemmar i Sveriges släktforskarförbunds medlemsföreningar - har alla som i sin användarprofil angett en föreningstillhörighet fått beteckningen Föreningsmedlem och kan i och med det logga in i Förbundsforum med samma användarnamn och lösenord som till Anbytarforum.
 
Du som inte angett föreningstillhörighet i din användarprofil,  men vill ha möjlighet att läsa och skriva i Förbundsforum, går till profilen och fyller i namnet på den eller de förbundsanknutna föreningar du tillhör. (Observera att Sveriges släktforskarförbund, Rötters Vänner, Genline och SVAR inte är föreningar). Du måste också skicka ett e-postmeddelande till Förbundsforumvärden på adressen f-forum@genealogi.se (http://mailto:f-forum@genealogi.se) och tillkännage ditt önskemål om att få tillgång till Förbundsforum. Ange då ditt användarnamn i ämnesraden.  
 
För att komplettera din användarprofil går du till Användarkonto i vänstermenyn och loggar sedan in med ditt användarnamn och lösenord. Glöm inte att spara uppgifterna du fyller i.  
 
Information om öppnande av Förbundsforum kommer att läggas ut på Rötters och Anbytarforums förstasidor under innevarande vecka.
 
Mvh
Forumgruppen