NULL Skriv ut sidan - SV: Hitta okänd fader?

Anbytarforum

Titel: SV: Hitta okänd fader?
Skrivet av: Charlotta Parkvall skrivet 2019-07-02, 13:21
TACK snälla snälla ni! Vilka svar ni ger mig, tack för all er tid och engagemang. Det är ju jättespännande med den misstänkte som hittats, jag funderar dock på hur de kan ha träffats? Ligger skolan och kvarnen nära varandra tro?
Apropå det här med DNA-resultat, hur gör man för att söka fram släktingar? Jag har konto hos ancestry och det är genom dem jag gjort testet. Vet att mina släktingar i USA gjort sina via 23andme.com, men hur gör man för att faktiskt kunna använda sina resultat? Kan man ladda upp dem någonstans mer än på ancestry.se?
MMF:s historia är så intressant tycker jag. Att få tvillingar när man är 20, lämna dem hemma hos mamma och pappa och dra till storstaden och sen gifta sig och skaffa nytt barn och inte prata mer om detta är ju jättekonstigt. Eller det kanske det inte var då? Jag visste dock inte om dessa tvillingar innan min släkting i USA kontaktade mig via ancestry då hon hittat mig. Jag visste inte ens om att de existerade då det inte är någon som någonsin nämnt dem...nästan som att det var lite skämmigt.
Tar tacksamt emot all hjälp ni kan ge mig, det är så frustrerande att inte veta hur man ska leta eller var.
Ha en härlig dag!
Mvh
Lotta