NULL Skriv ut sidan - SV: Anbytarforums innehåll

Anbytarforum

Titel: SV: Anbytarforums innehåll
Skrivet av: Jörgen Tollesson skrivet 2018-05-18, 15:14
Jaha...

Ingen förklaring till varför man menar att det är nödvändigt att ta bort namnen från inläggen, med hänvisning till GDPR, när skribenterna själva har valt att skriva ut dem enligt de kontovillkor som gällde när inläggen skrevs.

Ingen förklaring till varför man menar att man, i strid med upphovsrättslagen, har rätt att ta bort författarnas namn från inläggen, så att det inte längre syns vilka upphovsrättsinnehavarna är.

Ingen förklaring till varför man menar att det är i sin ordning att det i ett seriöst forskningsforum ska vara anonyma skribenter som är källorna till de uppgifter som lämnas.

Ingen förklaring till varför man menar att man har rätt att ensidigt ändra kontovillkoren utan att informera i god tid i förväg, så att användarna kan ta ställning till om man accepterar de nya villkoren.

Ingen förklaring till varför man menar att varje användares senaste inloggningstid är helt i sin ordning att publicera vid alla inlägg; att den uppgiften ska publiceras har ju användarna, till skillnad från namnet, aldrig haft möjlighet att ta ställning till.

Ingen förklaring till hur man menar att det ska gå att söka (https://forum.genealogi.se/index.php?action=search;advanced;search=) efter inlägg gjorda av en viss författare, om man inte kan dennes användarnamn; "signatur" eller "personlig text" fungerar ju inte i det sammanhanget.

Någon som är förvånad?