NULL Skriv ut sidan - SV: Anbytarforum

Anbytarforum

Titel: SV: Anbytarforum
Skrivet av: Patrick von Brömsen skrivet 2017-08-23, 22:16
Intressanta tankar och frågor som dyker upp!

Men än mer intressant är den totala tystnaden från "överheten"! Vilken är policyn för forumet? hur skall värdarna agera? Genom att låtsas att det regnar? Bemöta med tystnad?

Vad har styrelsen gett för direktiv när det blir "påhopp"?

För om det nu är så att det inte är plattformen som är boven i dramat gällande att inlägg försvinner, utan handhavande fel. Borde då inte detta väldigt enkelt upptäckts nu? Bland de som jobbar med detta? Yrkesstolthet???

Men överskådlighet var tydligare förut!

Om tystnaden kvarstår kanske det kan vara något att dryfta nere i Halmstad till helgen nu när alla är samlade? Ett stort beslut skall ju fattas angående register som förbundet vill lägga under sig. Hm, hoppas alla föreningar har fått de svar ni söker och är nöjda med vad det innebär att lämna ifrån er material.

För blir det som här där inlägg försvinner bara för att något avslutar konto, vad kommer då hända med det materialet som föreningar släpper till? Tror väl också att det är framtiden, frågan är väl bara om allt sker på rätt sätt?

Inte är väl jag kritisk? Är det något jag vill så är det just släktforskningen väl och ve! Så har det varit i flera år som man kan läsa i trådar här.

Alltid lika vänligt och bestämt
Patrick