NULL Skriv ut sidan - Släktforskningens dag

Anbytarforum

Titel: Släktforskningens dag
Skrivet av: Stefan Simander skrivet 2009-03-24, 06:17
Utmärkt Barbro med flera flitiga förbunds- och föreningsaktiva!  
 
Men det är väl inget som hindrar att man ska kunna sprida lite information i Anbytarforum också om det når oss som går in varje dag och når de som uppdaterar nytt senaste dygn och de liknande sökfunktionerna. Rötter läses inte av alla som läser Anbytarforum, tyvärr. Inte ens Släkthistoriskt Forum! Charmen med Anbytarforum är att det går att följa dagligen på ett och samma ställe!  
Om man dessutom når nya läsare av Anbytarforum, så är det väl ännu bättre. Varför denna rigiditet? Låt oss vara positiva och släktforskningen vara den glädjekälla den är, istället för tjafs om smådetaljer!  
 
Egentligen borde allt som står på Rötters första sida ha rymts inom Anbytarforums ämnestruktur, men med Rubriken Rötter istället för Anbytarforum. Då skulle Anbytarforum kunna vara en del av denna struktur och de andra databaserna vara liknande underavdelningar, till exempel Portträttfynd. Förbundsforum är ju redan en sådan åtskild avdelning i en sådan sökbar struktur.  
 
När man då tog Nytt senaste dygn, eller efter senaste sökning som jag har, så skulla ALLA uppdateringar i Rötter komma med, så att man inte behövde missa något! Då skulle nog betydligt fler följa uppdateringarna i Porträttfynd också!
 
Men det vore väl för enkelt att ha allt på samma sida och då försvann väl förstås reklampengarna, fast det borde väl gå att ordna på något sätt?  
 
Hoppas det blir många nya släktforskare nu! Sådana som jag föreläste för på en släktforskarcirkel igår. De ville ha mer och mer! Jag tipsade dem om Rötter och Anbytarforum och de blev jätteintresserade!!!