NULL Skriv ut sidan - Äldre inlägg (arkiv) till 04 mars, 2010

Anbytarforum

Titel: Äldre inlägg (arkiv) till 04 mars, 2010
Skrivet av: John Sidén skrivet 2010-03-04, 17:17
På första sidan i nättidningen Rötter idag står det att Björn Jordell är ny riksantikvarie vilket inte stämmer överens med det pressmeddelande som det länkas till. Björn Jordell är ny riksarkivarie vilket är något helt annat. Man får förmoda att pressmeddelandet är sant och inte det som står på första sidan i nättidningen Rötter.  
För övrigt firade den anrika släktforskarföreningen Östgöta Genealogiska Förening sitt 60-årsjubileum i lördags vilket nogsamt förtegs i nättidningen Rötter trots att så stora släktforskare som Barbro Stålheim, Elisabeth Thorsell, Hans Egeskog, Ulf Berggren, Mari-Anne Olsson och Bo Persson, samtliga medlemmar i ÖGF, var där och firade. Det var i Norrköping allt började för 60 år sedan och det var också där vi firade vårt jubileum. Jag undrar just varför det så nogsamt förtegs i nättidningen Rötter.  
Tjusts släktforskarförening är inte lika gammal som ÖGF men men firar 25 år i år och den 2 oktober ska det firas i Västervik med omnejd. Något för nättidningen Rötter att bevaka och skriva om eller är medlemsföreningarna inte intresssanta längre?  
Några funderingar från en brydd Vibybo
John