NULL Skriv ut sidan - Äldre inlägg (arkiv) till 27 september, 2008

Anbytarforum

Titel: Äldre inlägg (arkiv) till 27 september, 2008
Skrivet av: Jojje Lintrup skrivet 2008-09-27, 00:41
Om det nu blir någon internationell kommitté, vilket verkar något avlägset just nu med tanke på att INGEN anmält intresse här på FF, så är självklart alla tipsen välkomna. Hur sedan kommittén ska arbeta och vad den ska koncentrera sig på för frågor, är ju fortfarande en helt öppen fråga, även om jag personligen tycker att just den biten du är inne på - nämligen invandrargruppers möjlighet till släktforskning - är mest angelägen.
Rent allmänt tycker jag ändå att Anbytarforum är rätt plats för spörsmål som inte är organisatoriska - t.ex. tips om hur man hittar intressanta sajter - medan Förbundsforum ska användas för att bygga en organisation till hjälp för en internationell släktforskning.
Jag tycker att du ska tänka om Anna. Du jobbar redan med internationella frågor rent mentalt, så steget till att ingå i en internationell kommitté behöver inte blir så stort för dig. Jag har ytterligare minst en intresserad sedan tidigare, och ett par personer som kan tillfrågas, men vi behöver i alla fall vara fem-sex personer till att börja med så att arbetet kan initieras. Arbetet är ju hur viktigt som helst!