NULL Skriv ut sidan - Äldre inlägg (arkiv) till 18 mars, 2012

Anbytarforum

Titel: Äldre inlägg (arkiv) till 18 mars, 2012
Skrivet av: Michael Lundholm skrivet 2011-03-07, 08:43
Vem som helst kan naturligtvis skicka in namnförslag till valberedningen. Och dessa har naturligtvis sitt intresse eftersom det då kan komma fram kandidater som annars inte kommit fram. Att dock ge förslag på personer som man som förslagsställare inte ens vet om de är intresserade av uppdraget är enligt min uppfattning lite meningslöst.
 
Men för valberedningen är det naturligtvis viktigt att veta om förslagen är förankrade bland förbundets medlemsföreningar eller inte. Att hitta rätt personer innebär ju också att medlemsföreningarna ska ha förtroende för dem.  Tyngden av förslag  från medlemsföreningar är därför självfallet större än när ett förslag kommer från personer som bara representerar sig själva.
 
Diskussionen är dock ganska teoretiskt eftersom inga medlesföreningar har kommit med några förslag (utom förslag på omval) och endast en enskild kommit med förslag på två personer. Om valberedningen inte får några förslag från medlemsföreningarna, blir vi dock endast hänvisade till att titta på förslag från enskilda alternativt leta efter egna kandidater alternativt fundera på styrelsens storlek.
 
 
 
//Michael Lundholm