NULL Skriv ut sidan - Äldre inlägg (arkiv) till 2005-11-19

Anbytarforum

Titel: Äldre inlägg (arkiv) till 2005-11-19
Skrivet av: Peter Funke (Aningen) skrivet 2005-08-11, 12:58
Hej Anders (B.)!
 
Egentligen borde vi väl inte diskutera Anknuten här, men din fråga är relevant - så OK då!
 
Anledningen till att vi har stängt Anknuten för  icke medlemmar grundas på en enkät, där det var stor majoritet för den lösningen. Tidigare fanns alternativen helt öppen respektive öppen för läsning bara, och vi tillämpade det senare alternativet, d.v.s. att man kunde bekanta sig med sidan utan att skriva inlägg. Tyvärr försvann den möjligheten vid Proboards senaste uppgradering, lämnas sidan öppen för läsning så är den därmed även öppen för att göra inlägg.  
 
 Eftersom vi håller till hos en engelskspråkig värd med 1.250,000 forum och 6.000.000 medlemmar med över 12 miljoner besök på sina sidor per dag är det ofrånkomligt att en liten sida på främmande språk med trettiotalet brukare snart skulle gästas av nyfikna besökare som luffar runt på Proboards med frågor om vilket språk det är och liknande. Därför tycker vi att det nog är rimligt att hålla på medlemsskapet, men för den som inte vill köpa grisen i säcken (det är givetivs gratis att vara med!) har vi gästalias så att man kan titta in ett dygn eller så.
 
(Att registrera sig som medlem innebär faktiskt inte att man avkrävs leg., men med tiden lär man ju känna varandra, så det känns naturligt med öppet visir!)
 
Hoppas att ingen tagit illa upp för den här långa förklaringen!